Enten du trenger hjelp med tette avløp, renovering eller service på sanitæranlegg, er våre rørleggere i Lillestrøm alltid tilgjengelig.

Vi er din rørlegger i Lillestrøm, Oslo, Bærum og Asker.
Vi er din rørlegger i Lillestrøm, Oslo, Bærum og Asker.

Fagfolk kan best

Det er ikke slik at absolutt alt av arbeid knyttet til strøm og vann i hjemmet ditt må utføres av sertifiserte fagfolk. Noe kan du gjøre selv, men likevel er det klare regler for hva du må overlate til de profesjonelle.

Overser du reglene, kan det ikke bare være farlig, men også bli veldig dyrt. For dersom forsikringsselskapet kan bevise at en skade skyldes at det er gjennomført av noen ikke-faglærte, risikerer du avkortning av forsikringen. I verste fall vil du ikke få dekket noen ting. 

Hvorfor velge Olympus VVS

Olympus VVS ble stiftet i 2019 og er en autorisert rørleggerbedrift som gjør små og store rørleggertjenester i hele Oslo og omegn. Vi leverer komplette røropplegg for eneboliger og leiligheter, i tillegg utfører vi det meste av rørarbeider innenfor varme og sanitær.

Høy kompetanse

Våre rørleggere har fagbrev, og solid og lang erfaring innen fagfeltet VVS. Vi jobber både med nybygg, men også med rehabilitering av gamle boliger.  Alt utføres etter gjeldende normer og regler, og hos oss får du en gratis og uforpliktende befaring. 

Olympus VVS har 15 års erfaring, og står klare til å hjelpe deg med det du trenger av rørleggerarbeid.
Olympus VVS har 15 års erfaring, og står klare til å hjelpe deg med det du trenger av rørleggerarbeid.

Når bør du pusse opp hjemme?

I teorien kan et kjøkken eller bad strengt tatt holde i 50 år, om det er gjort riktig. Vi anbefaler å pusse opp når halve tiden er gått, det vil si etter 20-30 år. Da har det gått såpass lang tid at det lønner seg å være “føre var” for å unngå store skader.

Mange velger å pusse opp badet i forbindelse med overtagelse av ny bolig, da man kanskje ønsker et nytt design, utvidelse av badet eller nye bruksområder. 

Årstid

Boligen kan pusses opp gjennom hele året. Men du kan også vurdere når på året det vil lønne seg å pusse opp.

Generelt er det slik at månedene før og etter sommerferien er de mest hektiske for de fleste rørleggere. Det er da mange kunder ønsker å få gjennomført prosjekter. 

Derfor kan du med fordel legge oppussing av badet til vintermånedene. Da er det ofte noe lavere aktivitetsnivå, og enda lettere å få tak i våre flinke entreprenører på kort varsel, akkurat når du trenger oss. 

En rørleggers ansvar

Alle som har møtt en situasjon med ødelagte rør eller brutte toaletter vil fortelle deg at rørleggerne er helter.

Som rørlegger tilpasser, monterer, installerer og reparerer vi sanitær- og varmeanlegg og andre røranlegg. Vi er ekspert på rørtekniske installasjoner og monterer ulike rørsystemer og komponenter for alle typer installasjoner. Dette kan være installasjoner og drift av varmeløsninger, ventilasjon, inneklima, miljø- og sanitæranlegg i bygninger.

Vanlige oppdrag

Eksempler på oppdrag vi gjør ofte er blant annet installasjon av vannbårent varmeanlegg og rehabilitering av sprukne eller tette rør.

Vi hjelper deg også med å realisere baderomsdrømmen ved å renovere badet.

Ønsker du å realisere baderomsdrømmen?
Ønsker du å realisere baderomsdrømmen?

Om oss

Vi i Olympus VVS utfører små og store rørleggertjenester i hele Oslo og omegn. Våre rørleggere har solid erfaring innen VVS-feltet. 

VVS er forkortelse for varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk. Forkortelsen brukes som en samlebetegnelse for installasjon og drift av varmeløsninger, ventilasjon, inneklima, miljø- og sanitæranlegg i bygninger.

Tjenester vi tilbyr:

 • Opppusing av bad
 • Flytting av kjøkken
 • Bytte varmtvannsbereder
 • Automatisk vannstopper – Lekkasjesikring 
 • Varmepumper
 • Bytte stoppekran, hovedvannrør, vannmåler, reduksjonsventil 
 • Vannbåren gulvvarme til alle rom
 • Serviceoppdrag
 • Bytte sluk /soilrør
 • Rehabilitering av gammelt anlegg 
 • Utbedring og begrensning av skader

Vi er opptatte av å levere høy kvalitet og god service på våre tjenester. 

Våre rørleggere har fagbrev og sterk kompetanse. Olympus VVS er sentralt godkjent hos direktoratet for byggkvalitet og har erfaring med tette avløp, renovering eller service på sanitæranlegg.

Av oss får du alltid rørleggertjenester av høy kvalitet og en gratis og uforpliktende befaring som startpakke. 

Vi er din rørlegger i Lillestrøm.

Kontakt oss

Dersom du har spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på telefon: 468 73 123, eller via vårt kontaktskjema.

Åpningstider 

Vi er tilgjengelige hver dag fra 07:00-16:00 og tar imot henvendelser når du skulle trenge oss.


Neste gang du har behov for en rørlegger, vet du hvor du finner oss.

Vi hører fra deg!